Targi FOTOREKWIZYTY | Polityka prywatności
532
page-template-default,page,page-id-532,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-EU,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
  1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.
  2. Administratorem Danych Osobowych jest: RUSZTO Krzysztof Kosmowski z siedzibą ul. Miklaszewskiego 6/57, 02-776 Warszawa NIP: 951-20-97-579
  3. Realizujemy funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
    a. poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
    b. poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych pliki cookie (tzw. „ciasteczka”).
  4. Zbierane informacje podane są dobrowolnie przez użytkownika. 
  5. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np. w celu dokonania procesu obsługi zgłoszenia na targi lub kontaktu handlowego. 
  6. Dane nie są udostępniane osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do konta bankowego.
  7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, (Dz. U. z 2014 r., poz. 1182, 1662) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu prześlij wiadomość drogą poczty elektronicznej na adres e-mail: targifotorekwizyty@gmail.com