Targi FOTOREKWIZYTY | Polityka prywatności
532
page-template-default,page,page-id-532,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-EU,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
  1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.
  2. Administratorem Danych Osobowych jest: RUSZTO Krzysztof Kosmowski z siedzibą ul. Miklaszewskiego 6/57, 02-776 Warszawa NIP: 951-20-97-579
  3. Realizujemy funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
    a. poprzez dobrowolnie wprowadzone informacje w formularzach zgłoszeniowych,                          

    b. poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych pliki cookie (tzw. „ciasteczka”).
  4. Zbierane informacje podane są dobrowolnie przez użytkownika. 
  5. Dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza, np. w celu dokonania procesu obsługi zgłoszenia na targi lub potwierdzenia zgłoszenia udziału w wykładach . 
  6. Dane nie są udostępniane osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do konta bankowego.
  7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, (Dz. U. z 2014 r., poz. 1182, 1662) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu prześlij wiadomość drogą poczty elektronicznej na adres e-mail: targifotorekwizyty@gmail.com